Notícies

Jornada "Emprenedors camí de l'èxit"

31-05-2012

Aquest dimecres passat 30 de maig, s’ha celebrat a la biblioteca ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt, la jornada “Emprenedors camí de l’èxit”

L’acte, organitzat pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, ha comptat amb l’assistència de més de 60 persones entre alumnes de cicle formatiu de grau mitjà en tècniques de gestió administrativa, de l’Institut de la Vall del Tenes; del programa SEFED (programa de simulació d’empreses); i emprenedors, majorment de Lliçà d’Amunt però també de la resta de pobles que conformen la mancomunitat de la Vall del Tenes.


La jornada l’ha obert el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt Albert Iglesias, donant la benvinguda a totes les persones assistents, recalcant que el Vallès Oriental va ser la comarca de Catalunya en la que més emprenedors van iniciar el seu negoci l’any passat. Posteriorment el director comercial Sergi González, i el community manager i web development Chema Guirao, de l’empresa Locura Digital, han ofert a l’assistència la seva experiència sobre quins van ser els passos que aquesta mateixa va donar quan es va constituir fa uns 10 anys aproximadament.


El director comercial ha posat exemples de com endegar un negoci, com es produeixen les idees i com aquestes s’han de desenvolupar, com planificar l’estratègia comercial i la manera de fer-les arribar a la potencial clientela. Per la seva part, el community manager i web development ha posat l’èmfasi en les potencialitats que ofereix internet. Aquesta és una eina, actiu directe i quasi bé gratuït, que s’ha d’utilitzar com a una finestra oberta als més de quasi 3.000 milions de persones usuàries d’aquesta xarxa. Les empreses, negocis i emprenedors han de modificar la seva mentalitat, obrir i complementar amb aquest nou aparador d’”internetzalització”, segons Guirao, la manera de  donar a conèixer els seus productes. Després s’ha obert un torn de preguntes i realitzat consultes més particulars als dos ponents.


Ha clausurat l’acte el president de la Vall del Tenes i Alcalde de Lliça d’Amunt Ignasi Simón, que ha esperonat als assistents a tirar endavant les idees, tot i les dificultats que avui es poden trobar.            


Altres noticies

Entrevistem a Rincón QuiroRelax by Yol

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu...
27-03-2024

Entrevistem a la Farmàcia i Ortopèdia Dèlia Pinin

Comença una nova secció a l'Informa't, on cada mes entrevistarem dos membres de...
15-03-2024

Sobre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del Mercat setmanal

El passat 29 de gener la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la convocatòria...
16-02-2024

Atreveix-te a descobrir Lliçà d'Amunt

Hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure al municipi, des de passejades per la natura a peu, en...
09-02-2024

Sorteig de quatre paneres de Nadal del comerç local i el mercat setmanal

Dins de la campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal on participen...
11-12-2023

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament, les entitats locals, i enguany, els comerços locals, han organitzat un programa...
05-12-2023
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL