Notícies

Un any de LLAC a la xarxa

24-10-2012

A inicis de novembre de l’any passat saltava a la xarxa LLAC, la pàgina web del comerç de Lliçà d’Amunt. En aquest any i malgrat les circumstàncies econòmiques que ens envolten, els resultats són encoratjadors

El novembre de 2011 la plataforma del comerç de Lliçà d’Amunt es posava en marxa. Aquest és un projecte activat per l’Àrea de Promoció Econòmica que pretén ser la plataforma del comerç i dels professionals del poble, on cadascun dels mateixos pot col·locar els seus productes de manera autònoma, difondre la seva pròpia pàgina web i poder-la fer servir com una plataforma més de difusió del seu negoci, empresa o activitat.
 

LLAC compta actualment amb 207 entrades. Una entrada és igual a una activitat empresarial registrada al poble. L’Ajuntament va bolcar els registres d’informació pública empresarial petits i mitjans dels que en el seu moment tenia coneixement. No així d’aquelles mitjanes o grans empreses que tenen la seva seu social en el municipi, tot i que, actualment, una de les properes accions, precisament, es que aquestes també s’adhereixin a LLAC. El site es totalment gratuït i no té cap mena de cost per als usuaris.
 

Les característiques de LLAC són úniques en la seva categoria. La pàgina està estructurada de manera que, a part de la introducció explicativa que defineix en si mateix el per què del servei i del projecte, compta amb ofertes del comerços que s’anuncien, productes i promocions dels mateixos. També deixa pel gestor de la pàgina una secció de notícies i d’agenda relacionada amb les activitats del sector. Malgrat les condicions i l’època en que es posa en funcionament està dins un context socioeconòmic complicat, 21 empreses de les registrades (10,10%), han complimentat les seves dades.
 

El procediment per demanar l’alta és molt senzill. Simplement comunicant l’alta a llac@llicamunt.cat, amb les dades oficials de l’empresa, el gestor remet a l’usuari i pel mateix sistema, un petit manual de com registrar-se i partir d’aquí el darrer podrà operar i gestionar directament la seva informació. El posicionament del site és òptim ja que quan es cerca en els principals navegadors “comerç lliçà d'amunt” o variacions semblants, www.llac.cat es posiciona el primer.
 

LLAC compta, a més, amb un mailing propi amb 119 e-correus registrats. Aquest sistema de mails massius es va posar en funcionament a finals de març de 2012, i en l’actualitat  porta 34 campanyes informatives de diferents significat. La mitjana de lectura del mailing és del 63%.

El pagament on line, a través de la pròpia pàgina i per a totes aquelles activitats registrades, amb un servei de transport a domicili, cas de ser necessari, es el proper repte que està en estudi i que s’ofertarà als usuaris de LLAC.


Altres noticies

Entrevistem a Ricón QuiroRelax by Yol

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu...
27-03-2024

Entrevistem a la Farmàcia i Ortopèdia Dèlia Pinin

Comença una nova secció a l'Informa't, on cada mes s'estrevistaràn dos membres de...
15-03-2024

Sobre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del Mercat setmanal

El passat 29 de gener la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la convocatòria...
16-02-2024

Atreveix-te a descobrir Lliçà d'Amunt

Hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure al municipi, des de passejades per la natura a peu, en...
09-02-2024

Sorteig de quatre paneres de Nadal del comerç local i el mercat setmanal

Dins de la campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal on participen...
11-12-2023

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament, les entitats locals, i enguany, els comerços locals, han organitzat un programa...
05-12-2023
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL