Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
acceptar
 
LLAC

notícies

notícies LLAC

Col·laboració amb els programes d'ocupació del Consell Comarcal

12-02-2013

L’Ajuntament col·labora amb el Consell Comarcal en els programes d’ocupació per a 100 aturats de la comarca.


L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt és un dels ajuntaments de la comarca que col·labora amb el Consell Comarcal i els agents del teixit empresarial del territori per a la posada en marxa de dos programes de formació i inserció per a persones en situació d'atur. Els programes estan cofinançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
 i el Fons Social Europeu, i tenen l'objectiu incrementar el nivell formatiu i aconseguir la inserció laboral dels participants.

Un total de 40 joves i 60 aturats de llarga durada participaran en alguna de les cinc accions formatives incloses en els dos programes d'ocupació. Tres persones del nostre municipi, del col·lectiu d'aturats de llarga durada, participaran en el projecte.


Els àmbits formatius s'han triat tenint en compte les característiques del teixit empresarial present i els sectors més ben posicionats actualment a la comarca. S'oferirà formació en hostaleria i turisme, operacions auxiliars d'indústries o laboratoris químics, agricultura ecològica, auxiliar d'elaboració en indústria alimentària i en gestió de xarxes socials per a l'empresa. L'Ajuntament ha realitzat la coordinació amb les empreses del territori pertanyents al sector de la indústria alimentària.

 

Programa joves per l’ocupació

 

El programa d'experiència professional per a l'ocupació juvenil "Joves per l'ocupació" s'adreça a 40 joves de la comarca, entre 16 i 24 anys, en situació d'atur i amb mancances formatives (com no tenir el certificat en ESO).

 

Combina accions d'orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i adquisició d'experiència professional en empreses, facilita la seva incorporació laboral i fomenta el seu retorn al sistema educatiu.

 

El programa ofereix formació en hostaleria i turisme o en operacions auxiliars d'indústries o laboratoris químics, possibilitat de pràctiques o contractes laborals en empreses, matriculació per a l'obtenció del títol de graduat en Educació Secundària, i el suport d'un tutor o tutora que els ajudarà a treure el màxim aprofitament del programa.

 

Aquest programa s'ha iniciat el mes de gener. Actualment s'estan fent les sessions informatives i entrevistes de selecció de participants. Per tal de facilitar l'assistència al programa, els participants rebran una beca per dia assistit a la part de formació o pràctiques en empreses.

 

Programa aturats de llarga durada

 

Aquest programa s'adreça a 60 persones en situació d'atur de llarga durada de la comarca que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi i que tinguin un nivell d'estudis mínim de graduat escolar o equivalent.

 

Programa innovador de suport a l'experiència pràctica de les persones en situació d'atur de llarga durada que combina accions d'orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i adquisició d'experiència professional en empreses o entitats sense afany de lucre, facilita la seva inserció laboral i fomenta el seu retorn al sistema productiu.

 

El programa ofereix formació en agricultura ecològica, auxiliar d'elaboració en indústria alimentària o gestió de xarxes socials per a l'empresa, possibilitat de pràctiques, contractes laborals de sis mesos amb un mínim de 25 hores setmanals en empreses i el suport del tutor que els motivarà i ajudarà per tal que treguin el màxim aprofitament del programa.

 

Per tal de poder facilitar l'assistència al programa, els participants rebran una beca per dia assistit a la part de formació o pràctiques en empreses. La durada del programa es de gener de 2013 a març de 2014 i actualment s'estan duent a terme les sessions informatives i les entrevistes dels candidats per poder fer la selecció dels participants.

  Les nostres fotografiesAjuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75
web creada per: JAD Solucions Informàtiques, SL

Política de galetes

Què són les galetes

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegació d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i conté dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferències de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accés o personalització de la pàgina.

Les galetes també es poden utilitzar per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per què utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessàries i esencials per a que vosté utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar areas segures, opcions personalitzades, ... A més utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anàlisi de l'us de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, medint l'us i el rendiment de la pàgina per optimitzar-la i personalitzar-la.

El nostre lloc web també pot contenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Nosaltres no controlem les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de las xarxes socials o altres webs, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tècniques: són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalització: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web.

Galetes analítiques: les utilitzem per crear perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informació del comportament per mitjà de l'observació dels habits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferències de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessió: són aquelles que duren el temps que l'usuari està navegant per la pàgina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: són aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps més llarg, facilitant el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per cumplir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, només utilitzarem les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autorització implica que n'accepta l'us.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegació per la web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autorització per l'us de les galetes.

Si tot i així, decideix modificar la configuració del seu accçes a la pàgina web, ha de saber que es possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al seu equip en qualsevol moment modificant els paràmetres corresponent segons el navegador:

Internet explorer - windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies
Firefox - support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Google Chrome - support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Safari - support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES&locale=es_ES