Notícies

I Fira Tenes

11-05-2018
Malgrat la pluja, el passat cap de setmana 5 i 6 de maig, es va celebrar la primera edició de Fira Tenes a l’Espai Municipal Can Malé, que va rebre la visita de prop d’un miler de persones, i va comptar  amb la participació d’una setantena d’expositors de diversos sectors econòmics.

 

L’obertura de la fira va tenir lloc a les 10 hores del dissabte, un cop inaugurada, les autoritats locals van fer un recorregut pels estands participants, una setantena, de diferents sectors: disseny i arts gràfiques, assessoria i gestoria, obres i serveis, comerç local i de proximitat, sector primari d’alimentació, sector primari de granja, formació, restauració, serveis turístics i entitats.  

 

A les 10.30h va tenir lloc la presentació del nou model d’autobús MAN Lion’s City híbrid, del qual s’incorporaran 3 noves unitats, a finals d’any, que passaran a formar part de la flota d’autobusos de Transports de Lliçà d’Amunt (TLA),substituint als vehicles actuals. La presentació va anar a càrrec del regidor de Transport públic i Mobilitat, Manel Busquets, i el conseller delegat de l’empresa Sagalés, Ramon Sagalés, que van explicar les característiques tècniques del vehicle i  les avantatges quant a eficiència ambiental i econòmica que comporta la tecnologia híbrida. A més de les millores d’amplitud, accessibilitat i confort, aquestes noves unitats tenen un disseny i una configuració totalment pensada per a serveis de transport públic urbà. A l’estand de TLA, es van presentar les noves línies que donaran servei el mes d’agost, els caps de setmana i festius al llarg de tot l’any.


Seguidament, va tenir lloc la presentació de l’Espai Municipal Can Malé i del Clúster Craft Beer. Durant l’acte es presentar la imatge del nou espai i abans dels parlaments, es va mostrar al públic assistent un vídeo inèdit sobre Lliçà d’Amunt que, properament, es podrà visualitzar al web i xarxes municipals.

 

L’Alcalde, Ignasi Simón, va ser l’encarregat de donar la benvinguda al públic assistent i d’explicar el procés que ha donat com a resultat l’adquisició de les instal·lacions de Can Malé, així com dels futurs usos que es donaran a aquest nou espai municipal.

+ info
 

Altres noticies

Entrevistem a Ricón QuiroRelax by Yol

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu...
27-03-2024

Entrevistem a la Farmàcia i Ortopèdia Dèlia Pinin

Comença una nova secció a l'Informa't, on cada mes s'estrevistaràn dos membres de...
15-03-2024

Sobre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del Mercat setmanal

El passat 29 de gener la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la convocatòria...
16-02-2024

Atreveix-te a descobrir Lliçà d'Amunt

Hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure al municipi, des de passejades per la natura a peu, en...
09-02-2024

Sorteig de quatre paneres de Nadal del comerç local i el mercat setmanal

Dins de la campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal on participen...
11-12-2023

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament, les entitats locals, i enguany, els comerços locals, han organitzat un programa...
05-12-2023
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL