notícies

La Cambra apropa als comerços catalans solucions per millorar el seu grau de digitalització i ser més innovadors

06-10-2022

La corporació convoca 3 formacions gratuïtes en el marc de la desena edició del Programa de Comerç Minorista que exploren recursos per millorar el posicionament dels negocis a Internet i la creació d’espais atractius per als clients, entre d’altres. 


La Cambra de Comerç de Barcelona, en el marc de la desena edició del 
Programa de Comerç Minorista, convoca 3 formacions gratuïtes per a pimes del sector comerç amb l’objectiu d’apropar solucions i tècniques per millorar la seva digitalització i innovació. 


Les formacions, que es duran a terme al 
cTechLand situat a la plaça Catalunya (Rivadeneyra, 6, Barcelona), exploraran recursos i eines que permetran a les empreses participants descobrir com millorar el posicionament del seu negoci a Internet, crear espais atractius per als seus clients i gestionar la coexistència entre els canals online i offline per millorar l’experiència de compra. 


10 d’octubre: Google my Business i Google Ads
 


En aquesta sessió s’introduiran 
Google my Business i Google Ads, dues eines clau per a la visibilitat de les empreses a Internet, amb l’objectiu d’aprendre a multiplicar el nombre de recomanacions dels clients, que poden aportar més del 30% de les vendes. Serà impartida per Oscar Peón, formador i conferenciant en màrqueting, neuromàrqueting i experiència/atenció al client i venda a botiga. 


Inscripcions: 
https://bit.ly/3rlhDxb  


17 d’octubre: La teva botiga, la teva marca
 


Es tracta d’un taller orientat a desterrar el concepte de tenda “avorrida” per passar a dissenyar espais atractius per als clients. Impartida per 
Bibiana Becerra, consultora experta en comunicació visual per al comerç, s’utilitzarà la campanya nadalenca com a cas per crear un espai de venda perfecte on tot compta, des del guarniments fins a la composició dels productes i les tècniques de venda. 


Inscripcions: 
https://bit.ly/3fuTHVq  


7 de novembre: Omnicanalitat i experiència de compra en el nou context digital
 


L’última activitat convocada estarà centrada en la importància d’entendre l’omnicanalitat en un context cada cop més digitalitzat amb consells pràctics per integrar els canals online i offline centrats en dos aspectes clau: el rol del  punt de venda i l’obtenció de dades de client per oferir una experiència el més personalitzada possible. L’acte serà conduït per Ester Hidalgo, consultora amb àmplia experiència en retail que ha treballat amb grans marques a escala nacional i internacional. 


Inscripcions: 
https://bit.ly/3rcKMe4  


Sobre el Programa de Comerç Minorista 
 


Millorar la competitivitat, la innovació i el grau de digitalització del sector comercial
 és l’objectiu del Programa de Comerç Minorista, liderat per la Cambra de Comerç de Barcelona. Enguany s’impulsa la desena edició d’aquesta iniciativa amb un pressupost total de gairebé 365.000 M€, que es destinaran a la realització de més d’una vintena de diagnosis d’innovació comercial, activitats divulgatives, formacions i el desenvolupament de plans de dinamització de zones comercials.  


El?Programa?del?Comerç Minorista?està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Des del 2013, el Programa ha donat suport a 
més de 22.000 empreses catalanes a través de la realització de gairebé 430 diagnosis d’Innovació Comercial, l’assistència a 132 tallers de comerç i el finançament de 130 accions desenvolupades per associacions de comerciants. Altres noticies

Suspensió del Mercat setmanal els diumenges 25 de desembre i 1 de gener

Amb motiu de les festes nadalenques, aquest any, el Mercat setmanal del diumenge que coincideix amb el...
22-12-2022

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

D’entre tota la programació nadalenca destaca la Fira de Nadal, amb canvi...
07-12-2022

S'obre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del mercat setmanal

El passat 21 de novembre la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la...
02-12-2022

Concurs per l'atorgament de llicències municipals del mercat setmanal

El passat 21 de novembre la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la...
28-11-2022

Veredicte del concurs "La Tardor Porta Premi"

@maricarmenmas14, @alba_balsera i @soleraulaina són els perfils guanyadors del consurs...
28-11-2022

Crida a paradistes per a la Fira de Nadal

L’Ajuntament fa una crida a totes les persones que tinguin interès a muntar una parada per...
27-10-2022
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL