Què és Llac

L'any 2009, l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt arrenca un ambiciós projecte de dinamització del comerç local.

Inicialment volíem saber quin era el nostre punt de partida i amb el suport de l'àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona, es realitza un estudi per analitzar què passa amb el comerç lliçanenc i quins reptes de futur s'havien d'abordar. Una vegada enllestit l'estudi, i amb una diagnosi de les característiques del nostre municipi, calia posar fil a l'agulla. Així va néixer, el novembre de 2011, LLAC, com el punt i l'espai de trobada del web del comerç i dels professionals de Lliçà d'Amunt.

Quatre anys desprès de l'experiència, davant de les oportunitats que donen les tecnologies de la comunicació i les perspectives que s'obren en el territori amb la incorporació de noves empreses, aquest lloc havia d'ampliar las seva missió incorporant a tot el teixit empresarial local.

Què fem a LLAC?

LLAC s'articula avui com una guia comercial, però conté moltes més utilitats.

Oferim ofertes setmanals, vals descompte, borsa de treball mancomunada, notícies relacionades i campanyes de promoció que impulsen els propis comerciants. A més de tot això, els productes de totes les empreses de qualsevol dels sectors que conformen el teixit productiu del poble.

comerços / empreses

Accedir

Productes

Accedir

Si tens un negoci local o ets una persona treballadora autònoma del municipi pots sol·licitar l'alta a LLAC a través d'aquest formulari!

Formulari d'inscripció

NOTA LEGAL: informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins durant el temps previst a la normativa de procediment administratiu, de contractació pública i d'arxiu històric. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a la secció sobre Protecció de dades del web municipal

Que les dades del formulari seran visibles al directori d’empresa i al mapa vinculat.

Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL