01-04-2020
Davant de l'alerta sanitària i dins en el marc de les mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19, els establiments del sector alimentari oberts al públics o que fan repartiment a domicili han de complir amb els requisits següent:
- Seguir complint estrictament les normes generals de seguretat alimentaria.
- Complir les normes específiques per a la prevenció de la transmissió de la COVID19 que les autoritats competents vagin facilitant.
Aquestes normes específiques per a evitar la propagació de la COVID-19 requereixen que els operadors econòmics reforcin els programes de neteja i desinfecció que ja tenen instaurats, i apliquin mesures concretes per a l’atenció al públic i per a realitzar el repartiment a domicili d’aliments i menjars preparats.
Per més informació consulteu:
-
Recomanacions d'higiene per les empreses alimentàries
-
Recomanacions pels establiments del sector alimentari amb servei directe al públic
-
Recomanacions de neteja i desinfecció d'instal·lacions en empreses alimentàries per la prevenció del coronavirus
-
Recomanacions per al repartiment a domcili dels aliments