Notícies

Sorteig de quatre paneres de Nadal del comerç local i el mercat setmanal

11-12-2023
Dins de la campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal on participen l’Ajuntament i l’Associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt, aquestes festes nadalenques se sortejaran quatre paneres de Nadal.
 
Paneres del mercat setmanal

Per una banda, l’Ajuntament, a petició de les associacions amb representació al Mercat setmanal, muntarà tres paneres amb productes i vals que aportin voluntàriament els paradistes, que se sortejaran el diumenge 24 de desembre.
Aquell matí, la clientela del Mercat setmanal, amb una compra igual o superior a 10€ en les parades que participin en les paneres (que estaran identificades amb un distintiu), rebran un número per duplicat per a la participació en el sorteig. Un dels números s’haurà de dipositar a la bústia habilitada per al sorteig situada a la carpa que aquest dia l’Ajuntament tindrà al Mercat setmanal. Les tres paneres se sortejaran a les 12.30 h i les persones premiades hauran de ser-hi presents per endur-se la panera.
Aquest mateix diumenge 24 de desembre, l’Ajuntament també habilitarà una segona carpa al Mercat setmanal que comptarà amb la visita del Pare Noël, perquè grans i petits li puguin fer entrega de la carta i fer-se una fotografia amb ell.

Consultar les bases a Bases_Panera_de_Nadal.pdf (llicamunt.cat)


Paneres del comerç de proximitat

Per altra banda, des de l’Associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt i dins de la mateixa campanya conjunta de promoció del comerç local i el mercat setmanal, aquesta associació sortejarà una altra panera (que estarà exposada a l’establiment Bis Copisteria), amb productes de 31 negocis associats, valorats en més de 800 euros.
La clientela dels establiments de l’Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt, amb una compra mínima de 10 euros, rebrà una butlleta, que haurà de complimentar i dipositat en una bústia habilitatada per al sorteig en aquests mateixos establiments. El sorteig d’aquesta panera tindrà lloc la segona setmana de gener.
 


Altres noticies

Entrevistem a l'Escola d'Art Kaizen

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
09-07-2024

"Hamburguesa Fair Play" és escollit Pintxo de l'Any 2024

La proposta gastronòmica del Bar Fair Play és, per segon any consecutiu, la més...
09-07-2024

Entrevistem a Martineta Shop

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
20-06-2024

Entrevistem a Ferreteria Estornell

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
20-06-2024

Entrevistem a Saló de Bellesa Àngela

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
13-05-2024

Crida als restauradors per participar a la 6a edició de la Festa del Pintxo

La regidoria de Promoció econòmica està organitzant la 6a edició de la Festa...
30-04-2024
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL