Notícies

Entrevistem a Martineta Shop

20-06-2024
A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu trobar la història que hi ha darrera d'aquest negoci.

Esperem que us agradi! 


Molts cops un punt d'inflexió a la vida, a causa d'una vivència concreta, ens dona les eines per tirar endavant. Avui coneixem l'Araceli que fa uns anys, juntament amb la seva família, es va mudar a Lliçà d'Amunt a la recerca d'un nou començament.

Des que va arribar, es va quedar captivada per l'encant d'aquest poble. Tant és així, que va decidir un 24 de febrer de 2023 obrir el seu propi negoci. Tots estarem d'acord que muntar un negoci és molt difícil i que no és gens fàcil obrir-se camí, però l'Araceli ho ha fet molt bé. Arrencar qualsevol projecte professional és una cursa de fons de molta resistència i de molt esforç, i avui coneixerem la seva cursa personal.

Com va néixer aquest projecte?

Sempre m'ha agradat la moda, així que va arribar un dia que vaig decidir que era el moment perfecte per lluitar pel meu somni i obrir la meva pròpia botiga. Així va néixer Martineta Shop, un petit racó on puc compartir el meu amor per la moda.

A principis d'any vas celebrar el teu primer aniversari. Enhorabona! Com ha sigut aquest primer any?

Des del primer dia, estar de cara al públic s’ha convertit en una experiència enriquidora per a mi. M'encanta conèixer cada client, entendre els seus gustos i necessitats, i ajudar-lo a trobar la peça perfecta que el faci sentir especial. Amb el pas dels mesos, no només he vist créixer el meu negoci, sinó que també m'he enamorat profundament d'aquest poble i de la seva gent. Cada dia em sento més integrada, i m’agrada compartir rialles i moments especials amb les persones que venen a visitar-me. Estic agraïda per cada moment viscut aquí i emocionada per tot el que el futur em depara.

Hem vist a les teves xarxes socials els dies "martilocura", ens pots explicar que són?

Són promocions mensuals. "Martilocura" és una oportunitat emocionant per als nostres clients de descobrir peces exclusives a preus irresistibles. Cada mes, seleccionem acuradament una varietat de productes de la nostra col·lecció amb descomptes especials, perquè els nostres clients tinguin a l’abast noves tendències i estils.

Observem sempre molta varietat, això vol dir que incorpores nous productes sovint, oi?

Sí, cada setmana! L'entrada setmanal de nous productes en totes les categories fa que l'experiència de compra es mantingui fresca i emocionant. Estem compromesos a oferir una experiència de compra sempre impactant i dinàmica. Amb l'arribada setmanal de nous productes, els clients poden descobrir constantment peces fresques i emocionants que reflecteixen les últimes tendències i estils. Aquesta rotació contínua d'inventari garanteix que cada visita a Martineta Shop sigui una experiència nova i inesperada.

Què et va motivar a incloure una secció dedicada als homes?

La vam introduir per poder oferir una experiència de compra inclusiva i diversa per a tots els nostres clients. Vam veure que hi havia una demanda de moda i accessoris de qualitat per a homes i volíem assegurar-nos que Martineta Shop fos un destí d'estil complet, on tant homes com dones poguessin trobar peces que complementin el seu estil personal.

I com ha estat la resposta dels homes a la secció dedicada especialment per a ells?

Ha estat rebuda amb entusiasme. La selecció de bijuteria i accessoris ha estat escollida amb cura per reflectir els estils i preferències de moda masculina, amb productes d'alta qualitat i dissenys moderns. Estem encantats d'oferir al públic masculí una experiència de compra que s'adapti perfectament a les seves necessitats i gustos.

I per acabar, ens pots descobrir quines són les pròximes innovacions?

Estem constantment buscant noves formes de sorprendre els nostres clients: des de l'ampliació de la nostra col·lecció amb marques exclusives fins a millorar l'experiència de compra en línia i en botiga. Estem compromesos a oferir sempre alguna cosa nova i emocionant als nostres clients. Estigueu atents a les pròximes novetats!


Martineta Shop 
Carrer d'Anselm Clavé, 104 
Telèfon: 651 90 18 94
Horari: Dilluns mati tancat i tardes de 17h a 20h. De dimarts a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. Dissabtes de 10h a 13h

Altres noticies

Entrevistem a l'Escola d'Anglès

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
30-09-2024

Entrevistem a Sweet Moon Fotografia

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
16-09-2024

Suspensió del Mercat setmanal el diumenge 8 de setembre

Amb motiu de la Festa Major, el Mercat setmanal del pro­per diumenge 8 de setembre se...
03-09-2024

Entrevistem a l'Òptica Lliçà

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
29-07-2024

Entrevistem a La Botiga

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
16-07-2024

Entrevistem a l'Escola d'Art Kaizen

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
09-07-2024
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL