Notícies

Entrevistem a Saló de Bellesa Àngela

13-05-2024

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu trobar la història que hi ha darrera d'aquest negoci.

Esperem que us agradi! 



Enguany han celebrat el seu 51è aniversari, una xifra gens fàcil d'arribar. Una empresa familiar que s'ha hagut de revovar i actualitzar en un mercat cada vegada més canviant i exigent. Actualment, el negoci és gestionat per la filla, la Carme Xicola, que hi posa la veu de l'experiència, juntament amb la innovació i l'adaptació a les noves necessitats. 
El tracte personal amb el client i l'assessorament professional són les claus perquè Saló de Bellesa Àngela hagi arribat al mig segle d'edat. Conixem una mica més la Carme... i a veure si ens desvetlla el secret per tenir un negoci d'èxit com el seu. 

- Abans de res, felicitats per aquests 51 anys! Es diuen ràpid! 

- Moltes gràcies! Sí, estem a Lliçà d'Amunt des de 1973, més de 50 anys oferint al client al mateix tracte personalitzat que va començar l'Àngela Clapé, la meva mare,. Ella és qui va aconseguir fer de la seva passió, la seva professió i, actualment, soc jo qui porta el centre. 

- Dius passió, aquest seria el punt fort per estar al peu del canó tots aquests anys? 

- Sí, la passió per la feina és molt important i tirar endavant, malgrat les dificultats. Sense oblidar també l'assessorament personalitzat, la fidelització del client, poder oferir un ampli ventall de tractament i serveis que van des de l'estètica fins a la salut... La satisfacció personal d'oferir al client allò que necessita, també és el motor per seguir. 

- Què creus que caracteritza el centre?

- Sempre hem fixat el focus del nostre negoci en la clientela, intentant oferir-li un ampli ventall de seris adaptats a les necessitats del moment, i sempre fent-ho des del millor tracte possible. Tot i que els serveis, productes i trataments han anat variant amb el anys, el que mai hem volgut canviar és la proximitat i el tracte de tu a tu amb la gent que ha dipositat la seva confiança en nosaltres.

- I quins serveis i tractaments teniu disponibles actualment?

- Al centre pots gaudir de serveis com la depilació, la fotodepilació, manicures i pedicures de diferents tipus, tractament facials i corporals, massatges relaxants i terpèutics, raigs UVA bronzejat amb canya de sucre, entre molts d'altres. Si algú en vol més informació, el millor és que ens truqui o bé passi pel centre per poder-ho comentar i trobar el més indicat per cadascú. 

- Tenim ganes de provar un tratament facial, quines recomanacions ens faries?

- Si bé és cert que els tractament poden donar grans resultats, m'agradaria destacar que sovint és tant o més important poder-ne fer un bon seguiment a casa. Quan fem un tratament, sempre donem la informació necessària i les pauts per poder mantenir la pell ben hidratada, amb la crema que millor s'adeqüi al tipus de pell de cadascú. 




Saló de Bellesa Àngela 
c. d'Anselm Clavé, 209
Telèfon: 93 841 61 72 WhatsApp 666 56 27 58
Horari: De dilluns a dijous, de 9h a 13h i de 15h a 20h. Divendres, de 9h a 17h. 


Altres noticies

Entrevistem a l'Escola d'Anglès

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
30-09-2024

Entrevistem a Sweet Moon Fotografia

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
16-09-2024

Suspensió del Mercat setmanal el diumenge 8 de setembre

Amb motiu de la Festa Major, el Mercat setmanal del pro­per diumenge 8 de setembre se...
03-09-2024

Entrevistem a l'Òptica Lliçà

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
29-07-2024

Entrevistem a La Botiga

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
16-07-2024

Entrevistem a l'Escola d'Art Kaizen

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
09-07-2024
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL