notícies

La Fira de Nadal es complementa amb un "agromercat"

10-12-2012
La Fira de Nadal d'enguany tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de desembre i es complementarà amb l'Agromercat "Productes d'aquestes Terres"

La XIIIena edició de la Fira de Nadal tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de desembre, durant tot el dia, al llarg dels carrers de l 'Aliança i de Folch i Torres. Es tracta d'una fira de venda de productes artesans relacionats amb les festes de Nadal. El llistat de parades es pot consultar a l'agenda de LLAC i a la web municipal.
 

A més, l'Ajuntament i algunes entitats locals hi organitzen diferents activitats complementàries. Així hi trobarem tastets gastronòmics, el Tió més divertit del món, una cantada de nadales, entre d'altres.
 

La principal novetat d'enguany és que la Fira de Nadal estarà complementada per l'"Agromercar Productes de la Terra".
 

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb el suport de la Diputació de Barcelona i dins de la Xarxa Productes d'Aquestes Terres, està treballant en la  dinamització del sector agroalimentari. Dins de les activitats per a la dinamització d'aquest sector, realitza els agromercats "Productes d'aquestes terres". L'objectiu d'aquests agromercats és recolzar la producció agroalimentària artesana i de qualitat dins de la comarca i promoure el consum d'aquests productes, dins d'un marc més ampli de promoció turística, cultural i comercial del Vallès Oriental o donant a conèixer el d'altres indrets.
 

Els agromercats compten amb una representació de productors i/o elaboradors d'articles agroalimentaris artesanals de la província de Barcelona i en especial de la nostra comarca, hi participen productors de diferents tipologies de productes alimentaris i els productes que s'hi poden tastar i comprar són molt diversos: embotits i xarcuteria; làctics i formatges; pa, coques, bunyols i xurros; vins, i caves, llegums, bolets i herbes; conserves, mel i melmelades; plats precuinats...

Altres noticies

Reubicació temporal del mercat setmanal per obres

El dia 12 de juliol s’iniciaran les obres de construcció de voreres i semaforització...
07-07-2021

AMPLIACIÓ DE TERMINI - Subvencions autònoms i microempreses

Per problemes amb la plataforma de tramitació electrònica, s'ha decidit ampliar el termini...
10-05-2021

Ajuts per a microempreses, comerços i autònoms de Lliçà d'Amunt afectats per la COVID19

Un cop publicada la Convocatòria de subvencions per al teixit productiu afectat...
15-04-2021

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat La regidoria de Promoció...
16-12-2020

Noves línies d'ajuts i finançament per a autònoms i microempreses

Convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones...
28-10-2020

Serveis de menjar per a emportar

Serveis de menjars per a emportar a casa Amb motiu de l’aplicació de les noves...
19-10-2020
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes