notícies

Jornada "Emprenedors camí de l'èxit"

31-05-2012

Aquest dimecres passat 30 de maig, s’ha celebrat a la biblioteca ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt, la jornada “Emprenedors camí de l’èxit”

L’acte, organitzat pel Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes, ha comptat amb l’assistència de més de 60 persones entre alumnes de cicle formatiu de grau mitjà en tècniques de gestió administrativa, de l’Institut de la Vall del Tenes; del programa SEFED (programa de simulació d’empreses); i emprenedors, majorment de Lliçà d’Amunt però també de la resta de pobles que conformen la mancomunitat de la Vall del Tenes.


La jornada l’ha obert el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt Albert Iglesias, donant la benvinguda a totes les persones assistents, recalcant que el Vallès Oriental va ser la comarca de Catalunya en la que més emprenedors van iniciar el seu negoci l’any passat. Posteriorment el director comercial Sergi González, i el community manager i web development Chema Guirao, de l’empresa Locura Digital, han ofert a l’assistència la seva experiència sobre quins van ser els passos que aquesta mateixa va donar quan es va constituir fa uns 10 anys aproximadament.


El director comercial ha posat exemples de com endegar un negoci, com es produeixen les idees i com aquestes s’han de desenvolupar, com planificar l’estratègia comercial i la manera de fer-les arribar a la potencial clientela. Per la seva part, el community manager i web development ha posat l’èmfasi en les potencialitats que ofereix internet. Aquesta és una eina, actiu directe i quasi bé gratuït, que s’ha d’utilitzar com a una finestra oberta als més de quasi 3.000 milions de persones usuàries d’aquesta xarxa. Les empreses, negocis i emprenedors han de modificar la seva mentalitat, obrir i complementar amb aquest nou aparador d’”internetzalització”, segons Guirao, la manera de  donar a conèixer els seus productes. Després s’ha obert un torn de preguntes i realitzat consultes més particulars als dos ponents.


Ha clausurat l’acte el president de la Vall del Tenes i Alcalde de Lliça d’Amunt Ignasi Simón, que ha esperonat als assistents a tirar endavant les idees, tot i les dificultats que avui es poden trobar.            


Altres noticies

Reubicació temporal del mercat setmanal per obres

El dia 12 de juliol s’iniciaran les obres de construcció de voreres i semaforització...
07-07-2021

AMPLIACIÓ DE TERMINI - Subvencions autònoms i microempreses

Per problemes amb la plataforma de tramitació electrònica, s'ha decidit ampliar el termini...
10-05-2021

Ajuts per a microempreses, comerços i autònoms de Lliçà d'Amunt afectats per la COVID19

Un cop publicada la Convocatòria de subvencions per al teixit productiu afectat...
15-04-2021

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat La regidoria de Promoció...
16-12-2020

Noves línies d'ajuts i finançament per a autònoms i microempreses

Convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones...
28-10-2020

Serveis de menjar per a emportar

Serveis de menjars per a emportar a casa Amb motiu de l’aplicació de les noves...
19-10-2020
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes