notícies

Un any de LLAC a la xarxa

24-10-2012

A inicis de novembre de l’any passat saltava a la xarxa LLAC, la pàgina web del comerç de Lliçà d’Amunt. En aquest any i malgrat les circumstàncies econòmiques que ens envolten, els resultats són encoratjadors

El novembre de 2011 la plataforma del comerç de Lliçà d’Amunt es posava en marxa. Aquest és un projecte activat per l’Àrea de Promoció Econòmica que pretén ser la plataforma del comerç i dels professionals del poble, on cadascun dels mateixos pot col·locar els seus productes de manera autònoma, difondre la seva pròpia pàgina web i poder-la fer servir com una plataforma més de difusió del seu negoci, empresa o activitat.
 

LLAC compta actualment amb 207 entrades. Una entrada és igual a una activitat empresarial registrada al poble. L’Ajuntament va bolcar els registres d’informació pública empresarial petits i mitjans dels que en el seu moment tenia coneixement. No així d’aquelles mitjanes o grans empreses que tenen la seva seu social en el municipi, tot i que, actualment, una de les properes accions, precisament, es que aquestes també s’adhereixin a LLAC. El site es totalment gratuït i no té cap mena de cost per als usuaris.
 

Les característiques de LLAC són úniques en la seva categoria. La pàgina està estructurada de manera que, a part de la introducció explicativa que defineix en si mateix el per què del servei i del projecte, compta amb ofertes del comerços que s’anuncien, productes i promocions dels mateixos. També deixa pel gestor de la pàgina una secció de notícies i d’agenda relacionada amb les activitats del sector. Malgrat les condicions i l’època en que es posa en funcionament està dins un context socioeconòmic complicat, 21 empreses de les registrades (10,10%), han complimentat les seves dades.
 

El procediment per demanar l’alta és molt senzill. Simplement comunicant l’alta a llac@llicamunt.cat, amb les dades oficials de l’empresa, el gestor remet a l’usuari i pel mateix sistema, un petit manual de com registrar-se i partir d’aquí el darrer podrà operar i gestionar directament la seva informació. El posicionament del site és òptim ja que quan es cerca en els principals navegadors “comerç lliçà d'amunt” o variacions semblants, www.llac.cat es posiciona el primer.
 

LLAC compta, a més, amb un mailing propi amb 119 e-correus registrats. Aquest sistema de mails massius es va posar en funcionament a finals de març de 2012, i en l’actualitat  porta 34 campanyes informatives de diferents significat. La mitjana de lectura del mailing és del 63%.

El pagament on line, a través de la pròpia pàgina i per a totes aquelles activitats registrades, amb un servei de transport a domicili, cas de ser necessari, es el proper repte que està en estudi i que s’ofertarà als usuaris de LLAC.


Altres noticies

Reubicació temporal del mercat setmanal per obres

El dia 12 de juliol s’iniciaran les obres de construcció de voreres i semaforització...
07-07-2021

AMPLIACIÓ DE TERMINI - Subvencions autònoms i microempreses

Per problemes amb la plataforma de tramitació electrònica, s'ha decidit ampliar el termini...
10-05-2021

Ajuts per a microempreses, comerços i autònoms de Lliçà d'Amunt afectats per la COVID19

Un cop publicada la Convocatòria de subvencions per al teixit productiu afectat...
15-04-2021

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat La regidoria de Promoció...
16-12-2020

Noves línies d'ajuts i finançament per a autònoms i microempreses

Convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones...
28-10-2020

Serveis de menjar per a emportar

Serveis de menjars per a emportar a casa Amb motiu de l’aplicació de les noves...
19-10-2020
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes