notícies

Estudi d'homogeneïtzació de la xarxa comercial

04-12-2013

Aquest passat 3 desembre es va presentar l’estudi “Homogeneïtzació de la xarxa comercial i professional de Lliçà d’Amunt"

A la presentació va assistir el Diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona Sr. Jordi Subirana i Ortells, l’Alcalde de Lliçà d’Amunt Ignasi Simon, i el Regidor de Promoció Econòmica Albert Iglesias. El Sr. Ivan Gómez, cap de projectes del gabinet Ratailtalent que ha estat a consultoria externa que ha realiztat l’estudi “Homogeneïtzació de la xarxa comercial i professional de Lliçà d’Amunt", va ser l’encarregat d’exposar-lo als assistents, en la seva majoria comerciants.


L’estudi, desprès de fer una recopilació, definició i anàlisi de les característiques de la xarxa comercial del poble, proposa tota una sèrie d’activitats dinàmiques per desenvolupar  el web municipal LLAC. Aquesta pàgina electrònica, pública i gratuïta, que difon el teixit comercial i professional privat del poble, hauria d’ampliar la seva dimensió podent proporcionar compra en línia del productes que en ella ofereixen els comerços i empreses inscrites. A més, l’estudi posa l’èmfasi en les accions que s’ha de dur a terme per tal que LLAC es converteixi en el directori referent i públic de la xarxa productiva del municipi.


Tant el diputat com els responsables de Retailtalent van encoratjar als representants dels comerços presents a continuar ampliant els continguts del web. L’objectiu es convertir la pàgina en la plaça d’un “mercat virtual” col·lectiu de comerç de proximitat local.


L’estudi ha estat cofinançat entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt dintre de les accions que la Diputació subvenciona anualment amb ajudes tècniques.


Altres noticies

Reubicació temporal del mercat setmanal per obres

El dia 12 de juliol s’iniciaran les obres de construcció de voreres i semaforització...
07-07-2021

AMPLIACIÓ DE TERMINI - Subvencions autònoms i microempreses

Per problemes amb la plataforma de tramitació electrònica, s'ha decidit ampliar el termini...
10-05-2021

Ajuts per a microempreses, comerços i autònoms de Lliçà d'Amunt afectats per la COVID19

Un cop publicada la Convocatòria de subvencions per al teixit productiu afectat...
15-04-2021

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat La regidoria de Promoció...
16-12-2020

Noves línies d'ajuts i finançament per a autònoms i microempreses

Convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones...
28-10-2020

Serveis de menjar per a emportar

Serveis de menjars per a emportar a casa Amb motiu de l’aplicació de les noves...
19-10-2020
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes