notícies

I Fira Tenes

11-05-2018
Malgrat la pluja, el passat cap de setmana 5 i 6 de maig, es va celebrar la primera edició de Fira Tenes a l’Espai Municipal Can Malé, que va rebre la visita de prop d’un miler de persones, i va comptar  amb la participació d’una setantena d’expositors de diversos sectors econòmics.

 

L’obertura de la fira va tenir lloc a les 10 hores del dissabte, un cop inaugurada, les autoritats locals van fer un recorregut pels estands participants, una setantena, de diferents sectors: disseny i arts gràfiques, assessoria i gestoria, obres i serveis, comerç local i de proximitat, sector primari d’alimentació, sector primari de granja, formació, restauració, serveis turístics i entitats.  

 

A les 10.30h va tenir lloc la presentació del nou model d’autobús MAN Lion’s City híbrid, del qual s’incorporaran 3 noves unitats, a finals d’any, que passaran a formar part de la flota d’autobusos de Transports de Lliçà d’Amunt (TLA),substituint als vehicles actuals. La presentació va anar a càrrec del regidor de Transport públic i Mobilitat, Manel Busquets, i el conseller delegat de l’empresa Sagalés, Ramon Sagalés, que van explicar les característiques tècniques del vehicle i  les avantatges quant a eficiència ambiental i econòmica que comporta la tecnologia híbrida. A més de les millores d’amplitud, accessibilitat i confort, aquestes noves unitats tenen un disseny i una configuració totalment pensada per a serveis de transport públic urbà. A l’estand de TLA, es van presentar les noves línies que donaran servei el mes d’agost, els caps de setmana i festius al llarg de tot l’any.


Seguidament, va tenir lloc la presentació de l’Espai Municipal Can Malé i del Clúster Craft Beer. Durant l’acte es presentar la imatge del nou espai i abans dels parlaments, es va mostrar al públic assistent un vídeo inèdit sobre Lliçà d’Amunt que, properament, es podrà visualitzar al web i xarxes municipals.

 

L’Alcalde, Ignasi Simón, va ser l’encarregat de donar la benvinguda al públic assistent i d’explicar el procés que ha donat com a resultat l’adquisició de les instal·lacions de Can Malé, així com dels futurs usos que es donaran a aquest nou espai municipal.

+ info
 

Altres noticies

Reubicació temporal del mercat setmanal per obres

El dia 12 de juliol s’iniciaran les obres de construcció de voreres i semaforització...
07-07-2021

AMPLIACIÓ DE TERMINI - Subvencions autònoms i microempreses

Per problemes amb la plataforma de tramitació electrònica, s'ha decidit ampliar el termini...
10-05-2021

Ajuts per a microempreses, comerços i autònoms de Lliçà d'Amunt afectats per la COVID19

Un cop publicada la Convocatòria de subvencions per al teixit productiu afectat...
15-04-2021

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat La regidoria de Promoció...
16-12-2020

Noves línies d'ajuts i finançament per a autònoms i microempreses

Convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones...
28-10-2020

Serveis de menjar per a emportar

Serveis de menjars per a emportar a casa Amb motiu de l’aplicació de les noves...
19-10-2020
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes