notícies

I Fira Tenes

11-05-2018
Malgrat la pluja, el passat cap de setmana 5 i 6 de maig, es va celebrar la primera edició de Fira Tenes a l’Espai Municipal Can Malé, que va rebre la visita de prop d’un miler de persones, i va comptar  amb la participació d’una setantena d’expositors de diversos sectors econòmics.

 

L’obertura de la fira va tenir lloc a les 10 hores del dissabte, un cop inaugurada, les autoritats locals van fer un recorregut pels estands participants, una setantena, de diferents sectors: disseny i arts gràfiques, assessoria i gestoria, obres i serveis, comerç local i de proximitat, sector primari d’alimentació, sector primari de granja, formació, restauració, serveis turístics i entitats.  

 

A les 10.30h va tenir lloc la presentació del nou model d’autobús MAN Lion’s City híbrid, del qual s’incorporaran 3 noves unitats, a finals d’any, que passaran a formar part de la flota d’autobusos de Transports de Lliçà d’Amunt (TLA),substituint als vehicles actuals. La presentació va anar a càrrec del regidor de Transport públic i Mobilitat, Manel Busquets, i el conseller delegat de l’empresa Sagalés, Ramon Sagalés, que van explicar les característiques tècniques del vehicle i  les avantatges quant a eficiència ambiental i econòmica que comporta la tecnologia híbrida. A més de les millores d’amplitud, accessibilitat i confort, aquestes noves unitats tenen un disseny i una configuració totalment pensada per a serveis de transport públic urbà. A l’estand de TLA, es van presentar les noves línies que donaran servei el mes d’agost, els caps de setmana i festius al llarg de tot l’any.


Seguidament, va tenir lloc la presentació de l’Espai Municipal Can Malé i del Clúster Craft Beer. Durant l’acte es presentar la imatge del nou espai i abans dels parlaments, es va mostrar al públic assistent un vídeo inèdit sobre Lliçà d’Amunt que, properament, es podrà visualitzar al web i xarxes municipals.

 

L’Alcalde, Ignasi Simón, va ser l’encarregat de donar la benvinguda al públic assistent i d’explicar el procés que ha donat com a resultat l’adquisició de les instal·lacions de Can Malé, així com dels futurs usos que es donaran a aquest nou espai municipal.

+ info
 

Altres noticies

Propostes lúdiques al mercat setmanal

Es podrà veure un espectacle itinerant i participar en un taller de cuina. El diumenge 18...
15-09-2022

Crida als negocis locals per participar en la campanya "La tardor porta premi"

Sota el lema “La tardor porta premi”, l’Ajuntament de Lliçà...
14-09-2022

"Les croquetes de la iaia", guanyador de la Festa del Pintxo 2022

Amb més de 300 pintxos venuts, la proposta gastronòmica del Rincón del Duende,...
06-07-2022

4a edició de la Festa del Pintxo

L’Ajuntament agafa el relleu d’aquesta activitat gastronòmica i cultural, que inclou...
10-05-2022

Lliçà d'Amunt seu del Barcelona Beer challenge

Del divendres 4 al diumenge 6 de març, les instal·lacions del Clúster Craft Beer a...
07-03-2022

Campanya de Nadal per fomentar el comerç local

“Prova sort i no deixis escapar el tren” és l’eslògan de la campanya de...
15-12-2021
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL