notícies

Quarta jornada de Networking a Can Malé

08-05-2018
La quarta jornada de Networking, que s’ha desenvolupat a la sala polivalent del Recinte Municipal de Can Malé, ha comptat amb una seixantena de participants.

 

Les regidories de Comerç, consum, turisme i empresa i Ocupació han organitzat, aquest matí, una quarta edició de networking o bescanvi empresarial. La primera i la segona edició, de 2013 i 2015, van tenir lloc a l’empresa Figueras. La tercera, el 2016, es va ubicar a l’era de  la Biblioteca Ca l’Oliveres. I, en aquesta 4ª edició, s’ha estrenat la sala polivalent del Recinte Municipal de Can Malé.

 

L’Alcalde, Ignasi Simón, ha donat la benvinguda als participants, una seixantena, que han seguit amb interès la taula rodona organitzada per a l’ocasió, sota el títol de “Les 8 claus de l’economia col·laborativa a prop de la teva empresa”, a càrrec dels experts en la matèria Ariadna Benet i Ricard Jornet.

 

Aquesta jornada de networking s’ha enfocat sota un prisma de la col·laboració empresarial a partir de la implantació del clúster de cervesa artesana a Lliçà d’Amunt. Un clúster és aquella concentració d’empreses que es relacionen en un mateix àmbit territorial perquè totes tenen com a objectiu el desenvolupament d’un determinat producte. Amb aquesta economia d’aglomeració, les empreses col·laboren en aquelles qüestions que els són comuns, com podrien ser els subministraments de matèries de producció primeres, però sense deixar de competir a la vegada, ja que el que es promou són productes de distinció i de qualitat. D’aquesta manera i paral·lelament, es desenvolupen la recerca i la formació tècnica especialitzada al voltant del producte fabricat.

+ info

Altres noticies

Reubicació temporal del mercat setmanal per obres

El dia 12 de juliol s’iniciaran les obres de construcció de voreres i semaforització...
07-07-2021

AMPLIACIÓ DE TERMINI - Subvencions autònoms i microempreses

Per problemes amb la plataforma de tramitació electrònica, s'ha decidit ampliar el termini...
10-05-2021

Ajuts per a microempreses, comerços i autònoms de Lliçà d'Amunt afectats per la COVID19

Un cop publicada la Convocatòria de subvencions per al teixit productiu afectat...
15-04-2021

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat La regidoria de Promoció...
16-12-2020

Noves línies d'ajuts i finançament per a autònoms i microempreses

Convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones...
28-10-2020

Serveis de menjar per a emportar

Serveis de menjars per a emportar a casa Amb motiu de l’aplicació de les noves...
19-10-2020
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes