L’objectiu de l’activitat és donar a conèixer als usuaris/es l’elaboració de productes de proximitat i qualitat i poder fer-ne un tast, tot elaborant tapes i aperitius i fent el vermut entre tots els/les assistents. D’aquesta manera s’enllaça amb el centre d’interès Espai Cuina que agrupa tots els documents a la biblioteca sobre cuina.
Fins al moment han participant diferents productors i restauradors com la Carnisseria Tarabal del nostre municipi (tast d’embotits), el Restaurant Esbiosfera de Cardedeu (tast de patés vegetals), en Pep Salsetes (aprofitament d’aliments), Masia Can Viver de Bigues i Riells (tast d’olis), L’horta de la Tuka de Vilanova del Vallès (tast de mels), el Celler d’Osona (tast de vermut), entre d’altres.
Ens agradaria poder comptar amb la col·laboració i participació de productors, comerciants i restauradors del municipi que vulgueu donar a conèixer l’elaboració d’alguns dels vostres productes. Ens agradaria però que en la mesura del possible, pogués ser un producte singular, característic del restaurant o comerciant, i que pogués anar lligat a una explicació de com s’elabora, i seguint la filosofia de proximitat.
Podeu fer la sol·licitud de participació al correu llam.promoeco@llicamunt.cat trucant al 938415225 (Ext. 228).