Notícies

5ena jornada de bescanvi empresarial

07-05-2019
65 professionals d’un total de 58 empreses van participar a la cinquena jornada de bescanvi empresarial (networking) organitzada per l’Ajuntament amb l’objectiu de dinamitzar el teixit empresarial de Lliçà d’Amunt i promoure negocis.


La jornada es va celebrar el passat divendres 3 de maig, en el marc de Fira Tenes. En aquesta ocasió l’esdeveniment es va centrar en “Productes de la terra - Tancant el cercle: empreses, explotacions i professionals”, amb l’objectiu de potenciar els següents sectors: agricultura, ramaderia, flor i planta, alimentació, hotels, restaurants i cafès,  serveis d’alt valor afegit, logística, Internet de les coses, exportació i internacionalització.

La introducció de la jornada va anar a càrrec de Juanjo Villalobos, gerent de l’empresa Gettingcontacts, contractada per l’administració local per dur a terme aquest esdeveniment.

Villalobos va parlar sobre la importància de l’ús de les tecnologies per resoldre problemes i augmentar l’eficiència de les empreses. En aquest sentit, va donar pas a dues videoconferències amb els fundadors de les empreses que han desenvolupat solucions tecnològiques per resoldre aspectes concrets dels processos productius: Xavier Ferrer, CEO fundador de Witrac Tecnología inalámbrica i Álvaro Prado, CEO fundador de 20 Bananas.

Seguidament, un cop explicades les pautes va començar pròpiament el desenvolupament del networking empresarial amb la participació de prop d’una seixantena d’empreses que prèviament tenien concertada entrevista a través d’agenda, amb l’afany de contactar amb altres empreses i ajudar-se mútuament en els desenvolupament dels seus negocis.

Segons les dades obtingudes a priori es van realitzar un total de 305 reunions entre les 65 professionals participants (58 empreses en total), amb una mitjana de puntuació que va des de el 8,03 i els 10 punts. Un 67% de les reunions es van avaluar com a positives.

En definitiva, un èxit en la realització d'aquesta cinquena edició de les jornades de bescanvi que pretenen enfortir els negocis locals i promocionar el municipi com a destí de professionals i empreses vinculades als productes de la terra.

Altres noticies

Entrevistem a Rincón QuiroRelax by Yol

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu...
27-03-2024

Entrevistem a la Farmàcia i Ortopèdia Dèlia Pinin

Comença una nova secció a l'Informa't, on cada mes entrevistarem dos membres de...
15-03-2024

Sobre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del Mercat setmanal

El passat 29 de gener la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la convocatòria...
16-02-2024

Atreveix-te a descobrir Lliçà d'Amunt

Hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure al municipi, des de passejades per la natura a peu, en...
09-02-2024

Sorteig de quatre paneres de Nadal del comerç local i el mercat setmanal

Dins de la campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal on participen...
11-12-2023

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament, les entitats locals, i enguany, els comerços locals, han organitzat un programa...
05-12-2023
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL