notícies

5ena jornada de bescanvi empresarial

07-05-2019
65 professionals d’un total de 58 empreses van participar a la cinquena jornada de bescanvi empresarial (networking) organitzada per l’Ajuntament amb l’objectiu de dinamitzar el teixit empresarial de Lliçà d’Amunt i promoure negocis.


La jornada es va celebrar el passat divendres 3 de maig, en el marc de Fira Tenes. En aquesta ocasió l’esdeveniment es va centrar en “Productes de la terra - Tancant el cercle: empreses, explotacions i professionals”, amb l’objectiu de potenciar els següents sectors: agricultura, ramaderia, flor i planta, alimentació, hotels, restaurants i cafès,  serveis d’alt valor afegit, logística, Internet de les coses, exportació i internacionalització.

La introducció de la jornada va anar a càrrec de Juanjo Villalobos, gerent de l’empresa Gettingcontacts, contractada per l’administració local per dur a terme aquest esdeveniment.

Villalobos va parlar sobre la importància de l’ús de les tecnologies per resoldre problemes i augmentar l’eficiència de les empreses. En aquest sentit, va donar pas a dues videoconferències amb els fundadors de les empreses que han desenvolupat solucions tecnològiques per resoldre aspectes concrets dels processos productius: Xavier Ferrer, CEO fundador de Witrac Tecnología inalámbrica i Álvaro Prado, CEO fundador de 20 Bananas.

Seguidament, un cop explicades les pautes va començar pròpiament el desenvolupament del networking empresarial amb la participació de prop d’una seixantena d’empreses que prèviament tenien concertada entrevista a través d’agenda, amb l’afany de contactar amb altres empreses i ajudar-se mútuament en els desenvolupament dels seus negocis.

Segons les dades obtingudes a priori es van realitzar un total de 305 reunions entre les 65 professionals participants (58 empreses en total), amb una mitjana de puntuació que va des de el 8,03 i els 10 punts. Un 67% de les reunions es van avaluar com a positives.

En definitiva, un èxit en la realització d'aquesta cinquena edició de les jornades de bescanvi que pretenen enfortir els negocis locals i promocionar el municipi com a destí de professionals i empreses vinculades als productes de la terra.

Altres noticies

L'Ajuntament i l'Associació de comerciants signen el nou conveni de col·laboració

Aquest matí, l’Alcalde i el president de l'Associació de Comerços i Serveis...
11-07-2023

Èxit en la realització de la formació en màrqueting digital per establiments locals

Ahir va finalitzar la part formativa del nou curs de màrqueting digital adreçat als...
22-06-2023

Nova formació en xarxes socials adreçada als negocis locals

La regidoria de Promoció Econòmica, amb la col·laboració de...
18-05-2023

Crida als establiments per a la 5a Edició de la Festa del Pintxo

L'Ajuntament fa una crida als establiments de restauració i alimentació del municipi per...
10-05-2023

Suspensió del Mercat setmanal els diumenges 25 de desembre i 1 de gener

Amb motiu de les festes nadalenques, aquest any, el Mercat setmanal del diumenge que coincideix amb el...
22-12-2022

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

D’entre tota la programació nadalenca destaca la Fira de Nadal, amb canvi...
07-12-2022
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL