notícies

5ena jornada de bescanvi empresarial

07-05-2019
65 professionals d’un total de 58 empreses van participar a la cinquena jornada de bescanvi empresarial (networking) organitzada per l’Ajuntament amb l’objectiu de dinamitzar el teixit empresarial de Lliçà d’Amunt i promoure negocis.


La jornada es va celebrar el passat divendres 3 de maig, en el marc de Fira Tenes. En aquesta ocasió l’esdeveniment es va centrar en “Productes de la terra - Tancant el cercle: empreses, explotacions i professionals”, amb l’objectiu de potenciar els següents sectors: agricultura, ramaderia, flor i planta, alimentació, hotels, restaurants i cafès,  serveis d’alt valor afegit, logística, Internet de les coses, exportació i internacionalització.

La introducció de la jornada va anar a càrrec de Juanjo Villalobos, gerent de l’empresa Gettingcontacts, contractada per l’administració local per dur a terme aquest esdeveniment.

Villalobos va parlar sobre la importància de l’ús de les tecnologies per resoldre problemes i augmentar l’eficiència de les empreses. En aquest sentit, va donar pas a dues videoconferències amb els fundadors de les empreses que han desenvolupat solucions tecnològiques per resoldre aspectes concrets dels processos productius: Xavier Ferrer, CEO fundador de Witrac Tecnología inalámbrica i Álvaro Prado, CEO fundador de 20 Bananas.

Seguidament, un cop explicades les pautes va començar pròpiament el desenvolupament del networking empresarial amb la participació de prop d’una seixantena d’empreses que prèviament tenien concertada entrevista a través d’agenda, amb l’afany de contactar amb altres empreses i ajudar-se mútuament en els desenvolupament dels seus negocis.

Segons les dades obtingudes a priori es van realitzar un total de 305 reunions entre les 65 professionals participants (58 empreses en total), amb una mitjana de puntuació que va des de el 8,03 i els 10 punts. Un 67% de les reunions es van avaluar com a positives.

En definitiva, un èxit en la realització d'aquesta cinquena edició de les jornades de bescanvi que pretenen enfortir els negocis locals i promocionar el municipi com a destí de professionals i empreses vinculades als productes de la terra.

Altres noticies

Reubicació temporal del mercat setmanal per obres

El dia 12 de juliol s’iniciaran les obres de construcció de voreres i semaforització...
07-07-2021

AMPLIACIÓ DE TERMINI - Subvencions autònoms i microempreses

Per problemes amb la plataforma de tramitació electrònica, s'ha decidit ampliar el termini...
10-05-2021

Ajuts per a microempreses, comerços i autònoms de Lliçà d'Amunt afectats per la COVID19

Un cop publicada la Convocatòria de subvencions per al teixit productiu afectat...
15-04-2021

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat La regidoria de Promoció...
16-12-2020

Noves línies d'ajuts i finançament per a autònoms i microempreses

Convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones...
28-10-2020

Serveis de menjar per a emportar

Serveis de menjars per a emportar a casa Amb motiu de l’aplicació de les noves...
19-10-2020
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes