La fira es va iniciar el divendres al matí amb la cinquena jornada de bescanvi empresarial (networking), en aquesta ocasió centrada en “Productes de la terra-Tancant el cercle: empreses, explotacions i professionals”. En aquesta edició han participat una seixantena d’empreses i s'han dut a terme més de 300 reunions entre els professionals assistents.
A la tarda va tenir lloc una jornada tècnica per a cervesers i sectors interessats en el procés d’elaboració de cervesa, que va comptar amb la ponència de l’empresa Weyerman Speciality Malts, que va presentar la seva nova malta, Eraclea, provinent de la recuperació d’una antiga varietat de civada.
Amb motiu de la pluja el concert de Nancy Whiskey Band es va cancel·lar i altres activitats del programa previstes per la tarda de divendres, com la demostració de cuina de l’alumnat del Programa de formació i inserció (PFI) de cuina i serveis de restauració i la xerrada a càrrec de la restauradora Ada Parellada, es van ajornar per l’endemà.
Dissabte a les 10 h del matí va tenir lloc l'obertura oficial de la segona edició de la fira, que enguany ha comptat amb una cinquantena d’expositors de diversos sectors i una oferta cultural i d'oci variada.
A les 11 del matí, la reconeguda restauradora Ada Parellada va oferir una xerrada sobre el malbaratament alimentari, parlant de quines mesures preventives podem portar a terme, com per exemple organitzar-nos millor a l’hora de fer la compra i a la cuina a nivell domèstic, entre d’altres.
+ informació