notícies

Noves línies d'ajuts i finançament per a autònoms i microempreses

28-10-2020

Convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, persona física, i de les persones treballadores autònomes que formen part d'una microempresa davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVID-19 (ref. BDNS 531661).

S'estableix un ajut extraordinari i puntual en forma de prestació econòmica de pagament únic, per un import fix de 2.000 euros. El termini de sol·licitud de l'ajut serà del 9 al 20 de novembre.

Podeu trobar la informació al web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, fent clic 
aquí.


El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19. D’altra banda, la Taula Vallès Oriental Avança del Consell Comarcal del Vallès Oriental (CCVO) ha signat un conveni amb MicroBank per a la concessió de microcrèdits.

Els ajuts del CCAM s’adrecen a professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, que hagin estat obligats al tancament en base a les mesures de salut pública en relació a la COVID-19 (Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre). Queden inclosos els restaurants tancats tot i que facin menjar per emportar, així com les perruqueries que també tenen d’alta l’activitat d’estètica al mateix establiment. Serà subvencionable qualsevol despesa que s’hagi tingut des de l’1 de gener de 2020 (lloguers, subministres, compra de productes/mercaderies, despeses de gestoria...) de la qual es disposi de factura. Aquesta subvenció és compatible amb qualsevol línia d’ajut de l’estat o de la Generalitat.

Informació d’interès:


Els microcrèdits del CCVO
 s’han impulsat a través de la Taula Vallès Oriental Avança amb un conveni amb MicroBank. S’ha signat l’acord per a un any, prorrogable a quatre, establint una línia de finançament d'1 milió d'euros per potenciar l'autoocupació i incentivar l'activitat emprenedora a la comarca, afavorint la igualtat d'oportunitats i amb especial atenció als col·lectius en situació de vulnerabilitat. Els beneficiaris seran professionals autònoms i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d'euros, els sol·licitants podran optar a microcrèdits per un import màxim de 25.000 euros.

Informació d’interès:

Us recordem que podeu contactar amb el servei local d’atenció a les PIMES a través del telèfon 670 089 693 o per correu electrònic llam.promoeco@llicamunt.cat.

Altres noticies

Reubicació temporal del mercat setmanal per obres

El dia 12 de juliol s’iniciaran les obres de construcció de voreres i semaforització...
07-07-2021

AMPLIACIÓ DE TERMINI - Subvencions autònoms i microempreses

Per problemes amb la plataforma de tramitació electrònica, s'ha decidit ampliar el termini...
10-05-2021

Ajuts per a microempreses, comerços i autònoms de Lliçà d'Amunt afectats per la COVID19

Un cop publicada la Convocatòria de subvencions per al teixit productiu afectat...
15-04-2021

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat

Menús especials de Nadal i menjar festiu preparat La regidoria de Promoció...
16-12-2020

Serveis de menjar per a emportar

Serveis de menjars per a emportar a casa Amb motiu de l’aplicació de les noves...
19-10-2020

Subvencions per a microempreses, comerços, autònoms i restauradors

El darrer Ple va aprovar les bases de les subvencions per a microempreses, comerços i...
07-09-2020
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes