notícies

Campanya de Nadal per fomentar el comerç local

15-12-2021

“Prova sort i no deixis escapar el tren” és l’eslògan de la campanya de Nadal, que l’associació de Comerços i serveis de Lliçà d'Amunt i l'Ajuntament van engegar per fomentar la compra en el comerç local aquest Nadal.

 

L’Associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt i l’Ajuntament engeguen una campanya de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local tot fomentant-hi les compres de Nadal i Reis.

Els elements centrals de la campanya són un trenet turístic nadalenc i el Joc de Nadal.

El passat cap de setmana 11 i 12 de desembre, coincidint amb la Fira de Nadal, es va habilitar un trenet turístic nadalenc que va circular pel centre del poble, dissabte de 10h a 14h i de 16h a 21h i diumenge de 10h a 14h i de 16h a 20h, per apropar la gent als comerços i serveis del poble i a la Fira de Nadal.

Per altra banda, amb el Joc de Nadal, per cada compra mínima de 10 euros en algun dels establiments de l’associació (hi haurà un distintiu a la porta), des de l’1 de desembre al 7 de gener, el client pot escollir un sobre amb un missatge a dins. Hi ha tres tipus de missatges:

  • Moltes gràcies per participar. Segueix provant. Molta sort! Amb aquest missatge, tot i no obtenir un premi immediat, el client podrà omplir la targeta amb les seves dades personals i optar a un premi final d’una gran panera per valor aproximat de 400€ (d’entre totes les targetes, el divendres 14 de gener se n’escollirà una a l’atzar).
  • Nosaltres creiem en les segones oportunitats. Vinga! Amb aquest missatge, el client podrà escollir un altre sobre i tornar a provar sort.
  • Enhorabona, has guanyat! En els sobres premiats hi haurà vals de descompte, d’entre 5 i 15 euros, per utilitzar en algun comerç local concret, amb una compra mínima específica, abans del 31 gener.

Hi haurà 1.000 euros en vals descompte!

Llistat de comerços adherits

Acadèmia Informa’t; Autoescola Sanglas; Bar Casa Morgan; Bar del Centre; Bar/Restaurant La Canya; BIS, copisteria; Can Quimet Gall; Carnisseria Tarabal Centre; Carnisseria/Cansaladeria Canadell Pi; Centre de Bellesa i Estètica Esther Vidal; Centre d’Estètica; Avançada Ideal Body; Cicles Albert; Construccions i Reformes Inac; El Bocadito Bar; Embolicar La Troca; Escola d’Anglès; Farmàcia Marta Sayós; Farmàcia Meritxell Codina; Farmàcia Montserrat Trullols; Farmàcia/Ortopèdia Delia Pinín; Ferreteria Canadell; Ferreteria Estornell; Garman’s Joiers; Gràfiques Forte; Herbolari Ungüenta; Kaia Lounge; Kaizen; Escola d’Art; La Botiga; Loteria La Bruixa d’Oc; Masia Can Joans; Materials Massagué; Òptica Lliçà; Pandora; Perruqueria de Mascotes Roser; Perruqueria Inés; Piscines Trimar; Portes i Automatismes Joral; Saló de Bellesa Àngela; Saló de Bellesa Mima’t; Sweet Moon Fotografia; Tecni Rètol.

Altres noticies

Sobre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del mercat setmanal

El passat 21 de novembre la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la...
02-12-2022

Concurs per l'atorgament de llicències municipals del mercat setmanal

El passat 21 de novembre la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la...
28-11-2022

Veredicte del concurs "La Tardor Porta Premi"

@maricarmenmas14, @alba_balsera i @soleraulaina són els perfils guanyadors del consurs...
28-11-2022

Crida a paradistes per a la Fira de Nadal

L’Ajuntament fa una crida a totes les persones que tinguin interès a muntar una parada per...
27-10-2022

La Cambra apropa als comerços catalans solucions per millorar el seu grau de digitalització i ser més innovadors

La corporació convoca 3 formacions gratuïtes en el marc de la desena edició...
06-10-2022

Propostes lúdiques al mercat setmanal

Es podrà veure un espectacle itinerant i participar en un taller de cuina. El diumenge 18...
15-09-2022
Carrer d'Anselm Clavé, 73
08186 Lliçà d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL