Notícies

Campanya de Nadal per fomentar el comerç local

15-12-2021

“Prova sort i no deixis escapar el tren” és l’eslògan de la campanya de Nadal, que l’associació de Comerços i serveis de Lliçà d'Amunt i l'Ajuntament van engegar per fomentar la compra en el comerç local aquest Nadal.

 

L’Associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt i l’Ajuntament engeguen una campanya de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local tot fomentant-hi les compres de Nadal i Reis.

Els elements centrals de la campanya són un trenet turístic nadalenc i el Joc de Nadal.

El passat cap de setmana 11 i 12 de desembre, coincidint amb la Fira de Nadal, es va habilitar un trenet turístic nadalenc que va circular pel centre del poble, dissabte de 10h a 14h i de 16h a 21h i diumenge de 10h a 14h i de 16h a 20h, per apropar la gent als comerços i serveis del poble i a la Fira de Nadal.

Per altra banda, amb el Joc de Nadal, per cada compra mínima de 10 euros en algun dels establiments de l’associació (hi haurà un distintiu a la porta), des de l’1 de desembre al 7 de gener, el client pot escollir un sobre amb un missatge a dins. Hi ha tres tipus de missatges:

  • Moltes gràcies per participar. Segueix provant. Molta sort! Amb aquest missatge, tot i no obtenir un premi immediat, el client podrà omplir la targeta amb les seves dades personals i optar a un premi final d’una gran panera per valor aproximat de 400€ (d’entre totes les targetes, el divendres 14 de gener se n’escollirà una a l’atzar).
  • Nosaltres creiem en les segones oportunitats. Vinga! Amb aquest missatge, el client podrà escollir un altre sobre i tornar a provar sort.
  • Enhorabona, has guanyat! En els sobres premiats hi haurà vals de descompte, d’entre 5 i 15 euros, per utilitzar en algun comerç local concret, amb una compra mínima específica, abans del 31 gener.

Hi haurà 1.000 euros en vals descompte!

Llistat de comerços adherits

Acadèmia Informa’t; Autoescola Sanglas; Bar Casa Morgan; Bar del Centre; Bar/Restaurant La Canya; BIS, copisteria; Can Quimet Gall; Carnisseria Tarabal Centre; Carnisseria/Cansaladeria Canadell Pi; Centre de Bellesa i Estètica Esther Vidal; Centre d’Estètica; Avançada Ideal Body; Cicles Albert; Construccions i Reformes Inac; El Bocadito Bar; Embolicar La Troca; Escola d’Anglès; Farmàcia Marta Sayós; Farmàcia Meritxell Codina; Farmàcia Montserrat Trullols; Farmàcia/Ortopèdia Delia Pinín; Ferreteria Canadell; Ferreteria Estornell; Garman’s Joiers; Gràfiques Forte; Herbolari Ungüenta; Kaia Lounge; Kaizen; Escola d’Art; La Botiga; Loteria La Bruixa d’Oc; Masia Can Joans; Materials Massagué; Òptica Lliçà; Pandora; Perruqueria de Mascotes Roser; Perruqueria Inés; Piscines Trimar; Portes i Automatismes Joral; Saló de Bellesa Àngela; Saló de Bellesa Mima’t; Sweet Moon Fotografia; Tecni Rètol.

Altres noticies

Entrevistem a Rincón QuiroRelax by Yol

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu...
27-03-2024

Entrevistem a la Farmàcia i Ortopèdia Dèlia Pinin

Comença una nova secció a l'Informa't, on cada mes entrevistarem dos membres de...
15-03-2024

Sobre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del Mercat setmanal

El passat 29 de gener la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la convocatòria...
16-02-2024

Atreveix-te a descobrir Lliçà d'Amunt

Hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure al municipi, des de passejades per la natura a peu, en...
09-02-2024

Sorteig de quatre paneres de Nadal del comerç local i el mercat setmanal

Dins de la campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal on participen...
11-12-2023

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament, les entitats locals, i enguany, els comerços locals, han organitzat un programa...
05-12-2023
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL