Notícies

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

07-12-2022

D’entre tota la programació nadalenca destaca la Fira de Nadal, amb canvi d’ubicació i activitats complementàries, i una versió autòctona de la tradicional representació d’Els Pastorets.

 

CAÇA EL TEU TIÓ

Els tions dels nens i nenes de Lliçà d’Amunt s’han amagat al Pinar de la Riera i podran venir a buscar-los el dissabte 3 i el diumenge 4 de desembre a partir de les 10h per endur-se’ls a casa.


CONCERT DE CANT CORAL DE NADAL

La Coral l’Aliança i la Parròquia de Sant Julià han organitzat un Concert de Cant Coral de Nadal per dissabte 10 de desembre, a les 20.30h, a l’Església de Sant Julià, amb la participació del Cor de dones i el Cor mixt de la Coral l’Aliança.


FIRA DE NADAL

La Fira de Nadal, que arriba a la vintena edició, enguany s’ubicarà a l’aparcament del carrer de l’Aliança, el cap de setmana del 17 i 18 de desembre, el dissabte d’11h a 21h i el diumenge de 10h a 14h. Hi trobareu parades de decoració, alimentació, roba... i activitats complementàries per a tots els públics: 

  • Dissabte, a les 11.30h: Dançons, espectacle infantil d’animació farcit de cançons, danses i jocs musicals de tota mena.
  • Dissabte, a les 12.30h: Balada de sardanes organitzada per Tocats per la sardana.
  • Dissabte, a les 17h: Taller de maquillatge. Pintacares amb temàtica nadalenca a càrrec d’El Show de Betty.  Activitat sense cost. Aforament limitat.
  • Diumenge, a les 12h: Visita del Pare Noel (de les 10h a les 11.45h estarà al Mercat setmanal).
  • Diumenge, a les 12h: Exhibició de dansa a càrrec de l’alumnat de l’escola de dansa Trackdance. 
  • Diumenge, a les 13h: Cantada de Nadales a càrrec del Cor Mixt de la Coral l’Aliança. 

EL TIÓ MÉS GRAN I DIVERTIT DEL MÓN
El Tió més gran i divertit del món no faltarà a la cita de cada any al nostre poble. L’Ajuntament convida a petits i grans a fer cagar el tió, el dissabte 17 de desembre, entre les 11h i les 14h, i les 17h i les 21h, a l’aparcament del carrer de l’Aliança.  Cal inscripció prèvia a través del web municipal a partir de l’1 de desembre i fins a completar l’aforament.  


LES PASTORES D’AMUNT I PALAUDÀRIES

Aquest any la programació de Nadal tornarà a comptar amb la representació d’”Els Pastorets” de Josep Maria Folch i Torres a càrrec de diferents persones del municipi, que tindrà lloc el dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre a les 18h a l’Ateneu L’Aliança. En aquesta ocasió, serà una versió un pèl diferent de l’obra nadalenca  per excel·lència. “Un multivers on el ruc Navarro, el Paco Tombas, el Pobre Moncau, les Alimanyes del riu, el Girafoc de l’Entropia i l’hostal de Ca la Coixa ressonaran als grans i farem conèixer als petis i joves”, diu la directora, Txell Roda. Les entrades s’han d’adquirir, a partir de l’1 de desembre, a través del web municipal. El preu de l’entrada és de 3 €. L’aforament és limitat a la capacitat de la sala.


CONCERT DE CORS

L’Escola de Música de la Vall del Tenes ha organitzat un Concert de cors per al dilluns 19 de desembre, a les 19h, a l’Església de Sant Julià, a càrrec dels cors de l’escola.


BALL DE NADAL PER A GENT GRAN

Tota la gent a partir de 65 anys està convidada a gaudir del Ball de Nadal, el dijous 22 de desembre, a les 17h, a l’Ateneu l’Aliança. 


MISSA DEL GALL

La Parròquia de Sant Julià celebrarà la tradicional Missa del Gall, el dissabte 24 de desembre, a les 22h, a l’Església de San Julià


QUINTO DE NADAL

L’Esplai organitza el Quinto de Nadal, que tindrà lloc el diumenge 25 de desembre, a partir de les 18h, a l’Ateneu l’Aliança, un esdeveniment obert a tothom on tindreu l’oportunitat de guanyar diversos premis de tota mena en ambient festiu. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de diversos establiments del municipi. L’aforament està limitat a la capacitat de la sala. 


PARC DE NADAL

El Parc de Nadal torna un any més amb uns dies plens d’activitats per als més petits de la casa, nens i nenes de 0 a 12 anys. A l’interior del Pavelló hi haurà tallers creatius, inflables, maquillatge, zona per a nadons, espais de jocs diversos i consoles, entre altres activitats. Aquest any, com a novetat, podrem passar una bona estona amb jocs de taula familiars que ens oferirà “Tricric” (més informació a www.tricric.cat). A l’exterior del Pavelló també hi haurà activitats diverses adreçades als més grans. Aquesta serà l’oferta lúdica gratuïta de la propera edició del Parc Infantil de Nadal, que tindrà lloc del 28 al 30 de desembre, de 16h a 20h, al Pavelló d’Esports (aquest horari pot patir variacions). 


CONCERT DE CAP D'ANY

El I, per donar la benvinguda a l’any 2023, l’Ajuntament tam-bé ha organitzat el ja tradicional Concert de Cap d’Any, per al dissabte 1 de gener a les 19h al Pavelló d’Esports, a càrrec de la Bandeltenes, que ens oferirà un repertori variat estilísticament.


I, al gener, la programació festiva continuarà amb l’Oficina dels somnis per lliurar la carta per als  Reis Mags al Patge Xumet i la Patgessa Amèlia (reserva d’entrades al web a partir del 19 de desembre), i l’arribada dels Reis Mags d'Orient, amb cavalcada, pregó i espectacle sorpresa. 

L’Ajuntament utilitzarà l’etiqueta #ViuelNadalaLliçà per a totes les publicacions a les xarxes socials relacionades amb la programació nadalenca. Altres noticies

Per comprar bé, a prop i variat, vine al comerç i al mercat!

L'Ajuntament, l'Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt,...
17-10-2023

Nova formació en xarxes socials adreçada als negocis locals

Amb motiu de l'èxit d'edicions anteriors, aquest mes d'octubre es posa en marxa una nova...
04-10-2023

L'Ajuntament i l'Associació de comerciants signen el nou conveni de col·laboració

Aquest matí, l’Alcalde i el president de l'Associació de Comerços i Serveis...
11-07-2023

Èxit en la realització de la formació en màrqueting digital per establiments locals

Ahir va finalitzar la part formativa del nou curs de màrqueting digital adreçat als...
22-06-2023

Nova formació en xarxes socials adreçada als negocis locals

La regidoria de Promoció Econòmica, amb la col·laboració de...
18-05-2023

Crida als establiments per a la 5a Edició de la Festa del Pintxo

L'Ajuntament fa una crida als establiments de restauració i alimentació del municipi per...
10-05-2023
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL