Notícies

Lliçà d'Amunt seu del Barcelona Beer challenge

07-03-2022

Del divendres 4 al diumenge 6 de març, les instal·lacions del Clúster Craft Beer a Lliçà d’Amunt, ubicades a Can Malé, van acollir la setena edició del Barcelona Beer challenge, un concurs internacional que reconeix la qualitat de la cervesa artesana.

  

Durant aquests tres dies es va portar a terme el tast de les 1315 cerveses inscrites en la setena edició, una xifra rècord de participació. El  jurat del Barcelona Beer Challenge, format per més de seixanta jutges de 15 nacionalitats diferents, es va reunir a Can Malé, on les autoritats locals els hi van donar la benvinguda, i van tenir l’oportunitat de fer una visita guiada per les instal·lacions del Clúster Craft Beer i veure els avanços d’aquest ambiciós projecte, un espai amb més de 9.100 m2 destinats a la producció de cervesa 100% artesana i de proximitat basant-se en l'economia col·laborativa amb la implicació de diversos sectors, una aposta ferma de Lliçà d’Amunt per al futur i la promoció del municipi. Durant la seva estada, els membres del jurat també van gaudir de la gastronomia i l’entorn natural del nostre poble.

El concurs ha establert 64 categories de cerveses a competició, en el qual es concedeixen tres medalles -or, plata i bronze-. La cervesera amb més medalles rep el títol honorífic a la "Millor Cervesera de l’Any". El mateix guardó s’estableix per a aquelles fàbriques de recent creació, amb el premi "Cervesera Novell de l’Any" i existeix un tercer gran premi amb la denominació "Premi a la Innovació – Molina for Brewers" que premia la creativitat en el procés cerveser i buscar noves cerveses que aportin valor al sector.

Els guanyadors del Barcelona Beer Challenge rebran els seus premis en la gala que enguany tindrà lloc en el marc del InnBrew: The Brewers Convention, la fira professional del sector cerveser que tindrà lloc a La Farga de L’Hospitalet els propers 31 de març, 1 i 2 d’abril.

Altres noticies

Entrevistem a Rincón QuiroRelax by Yol

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu...
27-03-2024

Entrevistem a la Farmàcia i Ortopèdia Dèlia Pinin

Comença una nova secció a l'Informa't, on cada mes entrevistarem dos membres de...
15-03-2024

Sobre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del Mercat setmanal

El passat 29 de gener la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la convocatòria...
16-02-2024

Atreveix-te a descobrir Lliçà d'Amunt

Hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure al municipi, des de passejades per la natura a peu, en...
09-02-2024

Sorteig de quatre paneres de Nadal del comerç local i el mercat setmanal

Dins de la campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal on participen...
11-12-2023

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament, les entitats locals, i enguany, els comerços locals, han organitzat un programa...
05-12-2023
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL