Notícies

Entrevistem a Rincón QuiroRelax by Yol

27-03-2024

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu trobar la història que hi ha darrera d'aquest negoci.

Esperem que us agradi! 




Ricón QuiroRelax by Yol


La Yolanda Carro fa gairebé dos anys va obrir amb molta il·lusió la seva sala de quiromassatge al poble on viu fa més d'una dècada, el seu estimat Lliçà d'Amunt.


Amb quaranta-sis anys la seva vida laboral va fer un gir, ja que la covid podríem dir que li va canviar la vida. Aquest fet, que en un primer moment va suposar un cop, li va donar l'oportunitat de reinventar-se i va crear una empresa dedicada al quiromassatge.


Si ho pensem bé, reinventar-se professionalment no ha de fer por, en absolut. És possible que hàgim d'aprendre noves habilitats o repassar-ne algunes d'antigues, però essencialment és una oportunitat per trobar-se a un mateix/a. I s'aconsegueix confiant en totes les habilitats i l'experiència que has acumulat fins ara! La Yolanda n'és un exemple, llegim la seva història.


Quan va començar l'interès pel món del quiromassatge?


Abans de res, vull donar les gràcies per aquesta entrevista, ja que és una gran oportunitat per a mi. Ara sí, vaig treure'm el títol oficial l'any 2007 en una prestigiosa escola de Barcelona, però el meu interès a tractar el benestar de la gent ja ve de lluny... No vaig poder estudiar fisioteràpia en acabar el batxillerat, però des de sempre he volgut dedicar-me a millorar la qualitat de vida de les persones, encara que durant molts anys vaig fer altres feines.


Un cop acabats els estudis, per què no vas obrir el teu negoci?


Això també m'ho pregunto jo! Tenia una altra feina i em dedicava a fer massatges a domicili, amunt i avall, amb la meva primera llitera de massatges plegable. Volia temptejar el terreny per veure si a la gent li agradava la meva feina i fer clientela... Però en aquell moment era molt complicat per mi poder combinar la meva feina habitual, que m'aportava el sou fix que necessitava, al mateix temps que intentava fer una cartera gran de clients.


I el 2022 va arribar el teu moment per començar aquesta aventura?


Sí. La covid va ser una oportunitat per rescatar el títol, per emprendre i aprendre més de l'art de fer massatges. Al principi, més per necessitat econòmica que per cap altre motiu. La meva família, és la meva prioritat. Cuidar la meva gent gran, del marit i de la petita, va ser el que em va motivar a iniciar aquesta aventura. No he pogut recuperar el temps perdut, però ara el visc com es mereix.


Quins ajuts vas tenir? El teu entorn et va donar suport?


Molt! Vaig rebre suport i ajuda econòmica del meu voltant més proper i principalment estic molt agraïda al SEOVT (Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes). Vaig poder fer molts cursos, així com rebre ajuda en gestions més burocràtiques. En definitiva, orientació en un món totalment desconegut on al principi no saps ni per on començar. També formar part de l'Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d'Amunt m'ha ajudat a donar-me a conèixer, a estar en contacte amb la resta de comerços del poble i rebre formacions per part de l'Alba, la nostra dinamitzadora, molt enfocades a les nostres necessitats.


Entesos! Formar part de l'Associació és una eina més per donar-te a conèixer. Què més fas per arribar al teu públic?


Utilitzo tots els recursos que puc i intento estar al dia constantment. Faig servir les xarxes socials, la presència a Google també ha tingut una bona rebuda... S'ha de fer un bon treball a cabina per poder sentir-te’n orgullosa i, després, posar-ho a l'aparador virtual. Però el més important, el boca-orella, dins i fora del nostre poble.


Quin tipus de quiromassatges fas?


Jo sempre els defineixo com ‘quiromassatges terapèutics personalitzables pel benestar del cos i la ment’. El més important per a mi és cuidar persones durant 30, 60 o 90 minuts combinant diferents tipus de quiromassatges, segons les seves molèsties o necessitats. Els més habituals són: el descontracturant pels mals d'esquena, el circulatori o anticel·lulític de cames amb xiloteràpia o sense, l'antiestrès o relaxant amb detalls especials ambientals, i l'esportiu per recuperació o preparació als practicants d'esports.


Tens previst introduir novetats en un futur?


Sí, em motiva molt continuar aprenent noves tècniques. De fet, ara estic fent un curs d'especialització del quiromassatge i tècniques d’spa. També he fet una altra formació recentment sobre xiloteràpia corporal, que estic convençuda que de cara al bon temps serà tot un èxit. Ajudarà a molta gent a cuidar el seu cos, que no ens oblidem que és únic!


Només d'escoltar-te ja em ve de gust demanar-te cita. Quins avantatges destacaries que ofereixen els quiromassatges?


Gràcies! El meu "Rincón" t'ofereix nombrosos beneficis pel benestar físic i emocional: alleujar dolors, tensions musculars, reducció de l'estrès, alliberar endorfines, millorar la circulació sanguínia gràcies a l'estimulació del sistema limfàtic, relaxació profunda, millorar la flexibilitat, prevenir lesions... És una experiència única, un estat general de benestar.


Ara ja ens has convençut del tot per venir a veure't. Tens clients de totes les edats? Dones i homes?


I tant! Persones des dels 13 fins als 80 anys. Tot un repte!


Què diries que és l'èxit per arribar a un ventall de persones tan ampli?


Tots ja sabem de la importància de cuidar-se a tots els nivells i, sense comprometre la qualitat del servei, ofereixo uns preus molt bons. Sense voler perdre valor del meu treball, tinc uns preus assequibles per aquests tipus de serveis i així poder arribar a tothom que ho necessiti.


I a quins horaris et podem trobar?


Important, sempre amb cita prèvia per preservar la intimitat de la persona que estigui a la cabina i també per poder rebre i atendre els clients com es mereixen. Qui contacti amb mi per WhatsApp, correu electrònic o xarxes socials, podrà escollir dia i hora sempre que sigui possible. Intento adaptar-me, al màxim possible, als horaris lliures dels clients. També obro dissabtes fins al migdia per poder atendre a qui no pot entre setmana.


Sabem del teu compromís amb el medi ambient... Ens pots explicar com ho trasllades al teu negoci?


Faig servir productes 100% ecològics, vegans i no testats en animals. També dono facilitats perquè la gent pugui venir amb bicicleta o patinet, ja que ofereixo aparcament privat. Tot i que convido tothom a venir caminant, perquè és una sensació meravellosa.


Veiem que et sents orgullosa del camí fet. Et sents feliç amb aquest negoci?


Sí, i tant! De mica en mica puc arribar a més gent. I, a més, quan surten tots tan contents, t'omple molt com a professional i com a persona empàtica que soc. Em sento molt feliç de dedicar-me per fi a la meva passió, que és tenir cura de les persones que ho necessiten a través de les mans. Transmetre benestar i millorar la qualitat de vida dels clients és el més bonic de cada dia. I sobretot quan les persones no poden ni aixecar-se de la llitera de massatges perquè s’hi troben molt a gust i no volen que s'acabi. Les paraules tan boniques que poden dir-te en aquell moment, em fan sentir molt satisfeta i feliç de la meva entrega i el meu treball. Sens dubte, la meva millor recompensa és quan et diuen: " M'has deixat com nou/nova!".


I per acabar, com et veus en un futur?


Normalment, no m'agrada pensar en un futur molt llunyà, prefereixo viure més el present i l'endemà per no tenir "preocupacions" en excés... Això sí, amb il·lusió a dojo i un gran somriure esperant que em passin coses bones.

 

Rincón QuiroRelax by Yol @rquirorelaxbyol www.rinconquirolax.es
Carrer de la Llibertat, 2 bis de Lliçà d'Amunt 
WhatsApp 652 81 03 41 Nomès amb cita prèvia 
Horari: De dilluns a divendres de 10h a 20h; Dissabtes de 10h a 14h. 


Altres noticies

Entrevistem a la Farmàcia i Ortopèdia Dèlia Pinin

Comença una nova secció a l'Informa't, on cada mes entrevistarem dos membres de...
15-03-2024

Sobre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del Mercat setmanal

El passat 29 de gener la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la convocatòria...
16-02-2024

Atreveix-te a descobrir Lliçà d'Amunt

Hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure al municipi, des de passejades per la natura a peu, en...
09-02-2024

Sorteig de quatre paneres de Nadal del comerç local i el mercat setmanal

Dins de la campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal on participen...
11-12-2023

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament, les entitats locals, i enguany, els comerços locals, han organitzat un programa...
05-12-2023

Per comprar bé, a prop i variat, vine al comerç i al mercat!

L'Ajuntament, l'Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt,...
17-10-2023
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL