Notícies

Per comprar bé, a prop i variat, vine al comerç i al mercat!

17-10-2023
L'Ajuntament, l'Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt, l’Associació Empresarial de Marxants de Catalunya, l’Associació de Marxants de les Comarques Barcelonines i l'Associació ASOMERCAT han presentat la campanya conjunta que posen en marxa per a la promoció del comerç local i el mercat setmanal de Lliçà d'Amunt.
 
La regidoria de Promoció econòmica engega aquesta campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal, en col·laboració amb l’Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Sota el lema, “Per comprar bé, a prop i variat, vine al comerç i al mercat!”, la campanya vol refermar la unió de forces entre el comerç local i el mercat setmanal, que es complementen quotidianament per donar serveis de proximitat i garantir a la població de Lliçà d’Amunt una oferta comercial variada i de qualitat.

Comerç local i mercat setmanal són dinamitzadors econòmics i socials bàsics del nostre municipi
; dinamitzen l’economia per la seva activitat emprenedora i generadora d’ocupació, fomenten la integració, generen confiança i ofereixen qualitat i un tracte personalitzat en un ambient més tranquil i no massificat. Més enllà, donen vida als nostres carrers, paguen impostos en favor dels serveis públics i col·laboren en les activitats del municipi.

És per tot això que aquesta campanya pretén posar en valor els serveis que aquestes persones, sovint veïnes i veïns de Lliçà d’Amunt, posen al nostre abast.

Fer compra local als establiments del municipi o al mercat setmanal és apostar pel negoci i la dinamització local, per un model de proximitat.

La primera acció d’aquesta campanya serà el proper diumenge 5 de novembre al Mercat setmanal amb una programació d’activitats infantils i familiars coincidint amb la celebració de la Castanyada.

Aquest dia al matí, una castanyera, la Maria, tindrà una parada on torrarà i repartirà paperines de castanyes calentes per a totes les persones que vagin a comprar al Mercat setmanal, on també hi haurà personatges itinerants de temàtica Halloween i es farà un taller de panellets per als més menuts al pàrquing del carrer de l’Aliança. A més, alguns comerços de l’Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt posaran parada al mercat i oferiran tallers relacionats amb la diada. Tota aquesta programació porta per títol “Al Mercat Setmanal celebrem la tardor, viu una Castanyada de por”.

Altres noticies

Nova formació en xarxes socials adreçada als negocis locals

Amb motiu de l'èxit d'edicions anteriors, aquest mes d'octubre es posa en marxa una nova...
04-10-2023

L'Ajuntament i l'Associació de comerciants signen el nou conveni de col·laboració

Aquest matí, l’Alcalde i el president de l'Associació de Comerços i Serveis...
11-07-2023

Èxit en la realització de la formació en màrqueting digital per establiments locals

Ahir va finalitzar la part formativa del nou curs de màrqueting digital adreçat als...
22-06-2023

Nova formació en xarxes socials adreçada als negocis locals

La regidoria de Promoció Econòmica, amb la col·laboració de...
18-05-2023

Crida als establiments per a la 5a Edició de la Festa del Pintxo

L'Ajuntament fa una crida als establiments de restauració i alimentació del municipi per...
10-05-2023

Suspensió del Mercat setmanal els diumenges 25 de desembre i 1 de gener

Amb motiu de les festes nadalenques, aquest any, el Mercat setmanal del diumenge que coincideix amb el...
22-12-2022
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL