Notícies

Per comprar bé, a prop i variat, vine al comerç i al mercat!

17-10-2023
L'Ajuntament, l'Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt, l’Associació Empresarial de Marxants de Catalunya, l’Associació de Marxants de les Comarques Barcelonines i l'Associació ASOMERCAT han presentat la campanya conjunta que posen en marxa per a la promoció del comerç local i el mercat setmanal de Lliçà d'Amunt.
 
La regidoria de Promoció econòmica engega aquesta campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal, en col·laboració amb l’Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Sota el lema, “Per comprar bé, a prop i variat, vine al comerç i al mercat!”, la campanya vol refermar la unió de forces entre el comerç local i el mercat setmanal, que es complementen quotidianament per donar serveis de proximitat i garantir a la població de Lliçà d’Amunt una oferta comercial variada i de qualitat.

Comerç local i mercat setmanal són dinamitzadors econòmics i socials bàsics del nostre municipi
; dinamitzen l’economia per la seva activitat emprenedora i generadora d’ocupació, fomenten la integració, generen confiança i ofereixen qualitat i un tracte personalitzat en un ambient més tranquil i no massificat. Més enllà, donen vida als nostres carrers, paguen impostos en favor dels serveis públics i col·laboren en les activitats del municipi.

És per tot això que aquesta campanya pretén posar en valor els serveis que aquestes persones, sovint veïnes i veïns de Lliçà d’Amunt, posen al nostre abast.

Fer compra local als establiments del municipi o al mercat setmanal és apostar pel negoci i la dinamització local, per un model de proximitat.

La primera acció d’aquesta campanya serà el proper diumenge 5 de novembre al Mercat setmanal amb una programació d’activitats infantils i familiars coincidint amb la celebració de la Castanyada.

Aquest dia al matí, una castanyera, la Maria, tindrà una parada on torrarà i repartirà paperines de castanyes calentes per a totes les persones que vagin a comprar al Mercat setmanal, on també hi haurà personatges itinerants de temàtica Halloween i es farà un taller de panellets per als més menuts al pàrquing del carrer de l’Aliança. A més, alguns comerços de l’Associació de Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt posaran parada al mercat i oferiran tallers relacionats amb la diada. Tota aquesta programació porta per títol “Al Mercat Setmanal celebrem la tardor, viu una Castanyada de por”.

Altres noticies

Entrevistem a Rincón QuiroRelax by Yol

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't, podreu...
27-03-2024

Entrevistem a la Farmàcia i Ortopèdia Dèlia Pinin

Comença una nova secció a l'Informa't, on cada mes entrevistarem dos membres de...
15-03-2024

Sobre una convocatòria per sol·licitar parades vacants del Mercat setmanal

El passat 29 de gener la Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores i la convocatòria...
16-02-2024

Atreveix-te a descobrir Lliçà d'Amunt

Hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure al municipi, des de passejades per la natura a peu, en...
09-02-2024

Sorteig de quatre paneres de Nadal del comerç local i el mercat setmanal

Dins de la campanya de promoció del comerç local i el mercat setmanal on participen...
11-12-2023

Viu el Nadal a Lliçà d'Amunt

L'Ajuntament, les entitats locals, i enguany, els comerços locals, han organitzat un programa...
05-12-2023
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL