Notícies

Atreveix-te a descobrir Lliçà d'Amunt

09-02-2024

Hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure al municipi, des de passejades per la natura a peu, en bicicleta o a cavall, fins a visites culturals o esdeveniments esportius; t’atreveixes a descobrir-les?

Enguany s’inicia un programa de promoció del turisme local a partir de la posada en valor dels diferents atractius del municipi, destacant-ne els més significatius de manera mensual durant el present any 2024.

Dins d’aquest programa es portaran a terme diferents accions per presentar i difondre els elements patrimonials i naturals, els productes turístics locals i les activitats o esdeveniments més rellevants com poden ser les 24h del motor de la Vall del Tenes, la Festa del Pintxo o les diferents activitats culturals que es realitzen durant l’any (Festa major, Carnaval, Sant Jordi, programa de Nadal...).

Per fer-ne la promoció, es faran servir mitjans municipals, tant digitals com no digitals, i també d’altres mitjans de promoció com poden ser les xarxes socials o la contractació d’influenciadors digitals per arribar al públic objectiu de l’entorn proper, a més de la pròpia població del municipi.

Més promoció turística de Lliçà d’Amunt

Des de l’any 2023, Lliçà d’Amunt és una destinació certificada amb el distintiu Biosphere Committed Destination, a través del programa “Compromís per a la sostenibilitat turística Comarques de Barcelona Biosphere” impulsat per Diputació de Barcelona i coordinat territorialment a través del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Aquest distintiu consisteix en el desenvolupament d’una metodologia que incorpora la implantació de Manuals de bones pràctiques en sostenibilitat, de manera alineada amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

Addicionalment, aquest any 2024 la Biblioteca Ca l’Oliveres esdevindrà Punt d’Informació Turística (PIT) de la xarxa de la Diputació de Barcelona, per tal d’oferir un servei d’informació turística de qualitat sobre l’oferta del municipi i de la pròpia comarca del Vallès Oriental.

També val la pena posar en valor l’actualització contínua del directori local d’empreses www.llac.cat, on, a més del teixit comercial i productiu del municipi, es pot trobar el conjunt de serveis de restauració o d’allotjaments.


Sigues del municipi o de les rodalies, descobreix els més de 22 Km² del terme i col·lecciona moments al teu voltant!

 

Altres noticies

Entrevistem a La Botiga

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
16-07-2024

Entrevistem a l'Escola d'Art Kaizen

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
09-07-2024

"Hamburguesa Fair Play" és escollit Pintxo de l'Any 2024

La proposta gastronòmica del Bar Fair Play és, per segon any consecutiu, la més...
09-07-2024

Entrevistem a Martineta Shop

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
20-06-2024

Entrevistem a Ferreteria Estornell

A la secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
20-06-2024

Entrevistem a Saló de Bellesa Àngela

A la nova secció Fes-nos Costat! Som els teus veïns i veïnes! de l'Informa't,...
13-05-2024
Carrer d'Anselm Clav, 73
08186 Lli d'Amunt
93 841 52 25
Bústia informativa
Si vols rebre informació posa el teu e-mail
ok

NOTA LEGAL